Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
   

Judetul bucuresti » Bucuresti  

Locuri de munca in Bucuresti, Bucuresti

Locuri de munca : 7.007 posturi (1.789 joburi)  
   
GARANTI BANK

• Studii superioare economice sau tehnice; • Minim 1 an experienta intr-un post similar in domeniul bancar; RESPONSABILITATI: • Promoveaza activ si vinde serviciile bancii catre clientii din segmentul IMM (companii cu cifra de afaceri de pana la 5 mil. Garanti Bank, cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa bancară din România, este o bancă universală cu o gamă completă de produse şi servicii calitative şi inovatoare pentru toate segmentele de clienţi. Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua bancă privată ca mărime din Turcia.

Adaugat: 21 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti, Tulcea, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca Expira la: 2014-05-01
 
anunt personalizat ING Asigurari de Viata S.A.

Eşti binevenit să lucrezi la cei mai buni din asigurări ING România este parte din ING Group, o renumită instituţie financiară olandeză, care activează în domeniul bancar, al asigurarilor şi al management-ului de active, oferind servicii pentru milioane de clienţi din 50 de ţări.  În România, ING Asigurări de Viaţă este prezentă din 1997, iar din 1999 este lider al pieţei de asigurari de viaţă. ING Romania este parte din ING GRUP, o renumita institutie olandeza, care activeaza in domeniul bancar, al asigurarilor si al managementului de active, oferind servicii pentru milioane de clienti din 50 de tari. In Romania, ING Asigurari de Viata este prezenta din 1997, iar din 1999 este lider al pietei de asigurari de viata si pensii.

Adaugat: 21 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2014-05-01
 
GARANTI BANK

• Experienta anterioara in activitate de colectare sau call center constituie avantaj; • Abilitati de comunicare si negociere; • Contacteaza telefonic imprumutatii, garantii si angajatorii conform procedurilor si normelor interne, reamintind sumele restante si obtinand promisiuni de plata; • Identifica noi numere de telefon si adrese ale imprumutatilor, garantilor si angajatorilor accesand diferite baze de date, in conformitate cu normele si procedurile interne si inregistreaza toate datele noi gasite in aplicatia de Colectare; Garanti Bank, cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa bancară din România, este o bancă universală cu o gamă completă de produse şi servicii calitative şi inovatoare pentru toate segmentele de clienţi. Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua bancă privată ca mărime din Turcia.Garanti Bank a lansat produse şi servicii inovatoare printre care se numără Bonus Card - primul card de credit multi-brand cu cip din România, instrumentele de plată contactless care utilizează tehnologia MasterCard cu PayPass, Bonus Debit Card - cardul de debit care oferă bonus la cumpărăturile efectuate la comercianţi, Bonus Card cu oglindă - un card de credit care oferă în plus doamnelor şi domnişoarelor o oglindă drept accesoriu, WWF Bonus Card - primul card de afinitate eco de pe piaţa bancară din România, bancomate multifuncţionale care permit achitarea facturilor în numerar, fără a utiliza cardul.In anul 2012 Garanti Bank si-a continuat ascensiunea, fiind recunoscuta pe piata pentru inovatie si dinamism, doua elemente fundamentale ce au reusit in continuare sa o diferentieze de celelalte institutii financiare, motiv pentru care a fost premiata in repetate randuri: "Cea mai mare crestere a numarului de tranzactii pentru serviciul de internet banking" – premiu acordat de catre eFinance, "Premiul pentru complexitate si inovatie pe piata bancara din Romania, pentru Bonus Card" – premiu acordat de catre Finmedia, “Cea mai spectaculoasa crestere sistemica a activelor si fondurilor proprii: Cea mai Buna Banca" – premiu acordat de catre Finmedia, "Premiul pentru cea mai buna strategie bancara" – premiu acordat de catre Business Arena si “Premiul pentru Retail Bank of the Year” – premiu acordat de catre Piata Financiara.

Expira in 1 zi , Nr. posturi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-04-24
 
AVA Eastern Europe DF&S SRL

- university degree in Engineering, preferably in Petroleum Engineering, or any other related discipline; - minimum 1 year (for Junior Mud engineers) and 5 year (for Senior Mud Engineers) of relevant Petroleum Engineering experience as mud engineer/drilling fluids engineer - onshore/offshore; - Providing technical support at drilling rig-sites for the packaging and use of drilling muds/fluids, checking the usage characteristics and suggesting any corrective actions pursuant to AVA policy and procedures, the relevant mud program and contractual requirements. - Observing AVA safety procedures in daily operations and conforming to the client’s safety procedures and policy as requested; AVA Headquarters are located in Rome, Italy with operations in Algeria, Tunisia, Libya, Egypt, Italy and Romania. Additional offices are also located in Spain, Austria, Germany and Hungary.

Adaugat: 18 aprilie, Nr. posturi: 15, Oras:  Radauti, Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Tulcea Expira la: 2014-05-05
 
AVA Eastern Europe DF&S SRL

Titularul/titulara postului, se ocupa in principal cu negocierea si incheierea de contracte pentru cumpararea de materiale, materii prime si produse, in contul societatii, intretine baza de date a furnizorilor (potentiali sau existenti), intocmeste documentele administrative pentru cumparari/achizitii, analizeaza cererile de cumparare si propune oferta cea mai buna, urmareste performantele furnizorilor pentru a atinge obiectivele de calitate, costuri, termene, etc., in conformitate cu procedurile interne ale companiei. • Elaboreaza comenzi de achizitii, declaratia INTRASTAT, formalitati de import-export pentru produse si servicii de transport; • Supune spre aprobare comenzile de produse si/sau servicii, necesare pentru buna desfasurare a activitatii comerciale a societatii; We are one of the leading global Service Provider within the Oil and Gas industry. Our Company provides value-added drilling fluids products and services to thousands of wells around the world.  Our drilling fluids solutions, including the high-performance water-based drilling fluid, Evolution®, offer drilling operators eco-friendly solutions to reduce drilling time..Our Integrated Services provides leading edge matting solutions and well site construction services to diverse industry segments around the world.

Adaugat: 18 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-05
 
 
Beraria H
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-11
 
Accenture
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-11
 
ALBERT BERNER SRL
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 3, Oras:  Bucuresti, Constanta, Brasov Expira la: 2014-05-11
 
ROMTELECOM
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-11
 
SC METRO Cash & Carry S.R.L.
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 2, Oras:  Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Tirgu-Mures Expira la: 2014-05-04
 
TravelMaker
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-04
 
VALORIS CENTER SRL
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 5, Oras:  Bucuresti, Rimnicu-Vilcea, Pitesti, Craiova Expira la: 2014-05-04
 
NMS- Noncontact Measuring Systems
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti, Otopeni, Voluntari Expira la: 2014-05-04
 
Accenture
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-04
 
Accenture
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 6, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-04
 
SC METRO Cash & Carry S.R.L.
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-04
 
Interstar Chim SA
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-04
 
ROMTELECOM
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-04-27
 
Cărturești
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 2, Oras:  Bucuresti, Constanta Expira la: 2014-04-27
 
Accenture
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-04-27
 
call and talk srl
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 5, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-04-27
 
call and talk srl
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 5, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-04-27
 
FOTOEXPRES-SC MAMIAPREST SRL
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 20, Oras:  Toate orasele Expira la: 2014-05-05
 
SC IREMSERVICII SRL
Adaugat: 17 aprilie, Nr. posturi: 30, Oras:  Bucuresti, STRAINATATE Expira la: 2014-05-18
 
GENPACT ROMANIA
Adaugat: 15 aprilie, Nr. posturi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-05-16