Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Judetul bucuresti » Bucuresti  

Locuri de munca in Bucuresti, Bucuresti

Locuri de munca : 8.393 joburi  
   
Graitec Romania

The ideal candidate MUST have basic knowledge of VC++ and fluency in English. Also, the following skills are a plus: GRAITEC is seeking full-time Junior C++ developers willing to work and learn in a young and competitive environment. The job responsibilities are including: GRAITEC is a major software developer committed to providing a highly professional complete CAD and Analysis solution dedicated to Structural Engineering and Construction, able to offer a complete suite of fully compatible and integrated state-of-the-art products, covering design and detailing for the reinforced concrete and steel construction industries. GRAITEC software has achieved tremendous success worldwide and the group ranks as the 3rd largest software provider for Engineering and Construction applications.

Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2015-01-17
 
anunt personalizat WEBHELP ROMANIA
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-19
 
YOU & ME EXIM

-minim studii medii (diploma de bacalaureat) -persoana dinamica, motivata, responsabila Responsabilitati :-cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare -consilierea clientului in alegerea produsului dorit "You & Me", una dintre firmele de referinta pe piata bijuteriilor in Romania a reusit sa se impuna prin diversitatea produselor oferite, calitatea serviciilor puse in slujba clientilor, dar mai ales prin lansarea celor mai noi trenduri in materie de bijuterii pe piata romaneasca. Pentru noi nu exista decalaj de fus orar intre Milano si Bucuresti..

Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 6, Oras:  Brasov, Bucuresti Expira la: 2014-12-01
 
UFXMarkets

- Abilitati excelente de comunicare, convingere si negociere; - Mod de gandire orientat spre clienti; Responsabilitati:- Contactarea telefonica a clientilor si prezentarea oportunitatilor financiare - Oferirea de consultanta financiara si suport clientilor; Patrundeti in universul fascinant al pietelor de capital internationale si invatati despre cea mai mare piata financiara din lume. Profitati de sansa de a face parte si de a lucra alaturi de o echipa extrem de talentata de tineri profesionisti.UFXMarkets este un broker online pentru industria de tranzactionare a valutelor, care se specializeaza de asemenea in comercializarea de perechi valutare, marfuri, indici bursieri si actiuni.

Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 10, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-18
 
UNICEF Romania

Te-ai gandit pana acum care este jobul ideal pentru tine? Sa stai in fata unui calculator, inchis intr-un birou? Sa aranjezi marfa pe rafturi? Sa vinzi fast food? OK, succes in cariera, acest anunt nu este pentru tine. Nu citi mai departe!DAR :Daca vrei sa ai parte de cel mai bun inceput in cariera, in cadrul celei mai mari organizatii pentru copii din lume. POSTUL ESTE DISPONIBIL DOAR IN BUCURESTI.Mesagerii UNICEF lucreaza 5 ore/zi, 5 zile/saptamana, in diferite zone din Bucuresti, cu trafic pietonal intens (Piata Romana, Aviatorilor, Unirii etc.) si in spatii inchise (centre comerciale, malluri, cladiri de birouri etc.). Obiectivul Mesagerilor este sa prezinte munca UNICEF unui numar cat mai mare de persoane si sa le convinga sa sustina financiar proiectele pe care UNICEF le deruleaza in beneficiul copiilor vulnerabili/marginalizati din Romania si din intreaga lume. UNICEF este cea mai mare organizaţie pentru copii, recunoscută şi respectată la nivel mondial pentru experienţa sa în domeniul drepturilor copilului și finanțată exclusiv prin contribuţii voluntare. Din 1991, UNICEF lucrează alături de Guvern, societatea civilă, mass-media, sectorul privat şi alţi parteneri naţionali şi internaţionali pentru a se asigura că toţi copiii merg la şcoală, au acces la servicii de sănătate şi sunt protejaţi împotriva violenţei, neglijării, abuzului, exploatării şi HIV/SIDA.UNICEF implementează cele mai bune practici globale în vederea consolidării sistemelor şi serviciilor de sănătate, educaţie şi protecţie a copilului şi a înzestrării familiilor cu cunoştinţele necesare pentru a avea mai bine grijă de copiii lor.UNICEF mobilizează resurse prin realizarea de parteneriate cu sectorul privat, mass-media și persoane fizice pentru a îmbunătăți viața copiilor din România și din întreaga lume.

Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 10, Oras:  Bucuresti Expira la: 2015-01-23
 
 
SC INFOMED FLUIDS SRL
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-01
 
Notary Office
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-01
 
T&T Access Solutions
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-01
 
Feelters Systems
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 5, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-30
 
SC ELECTROMAGNETICA SA
Expira in 1 zi , Nr. joburi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-28
 
anunt personalizat SC EXPERT CONNECTION SRL
Expira in 1 zi , Nr. joburi: 10, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-28
 
SC ELECTROMAGNETICA SA
Expira in 1 zi , Nr. joburi: 2, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-28
 
anunt personalizat Electronic Arts Romania SRL
Expira astazi , Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-27
 
SYKES ENTERPRISES EASTERN EUROPE S.R.L.
Expira astazi , Nr. joburi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2014-11-27
 
ENEA Services Romania SRL
Expira astazi , Nr. joburi: 6, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-11-27
 
Karpaten Turism
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 30, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-07
 
S.C. DDS GROUP SRL
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-21
 
MillwardBrown
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 3, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-21
 
Michael Page International Austria GmbH
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-21
 
ORSAY
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara Expira la: 2014-12-21
 
London Tailors Srl
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-21
 
SC IREMSERVICII SRL
Adaugat: 27 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Bucuresti Expira la: 2014-12-21